ΜΠΟΦΙΛΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ  
Χωματουργικές Εργασίες Ζαχάρω Ηλεία - Εκσκαφές - Μπαζώματα - Κατεδαφίσεις 

Η επιχείρησή μας ''ΜΠΟΦΙΛΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ'' η οποία βρίσκεται στην Ηλεία και πιο συγκεκριμένα στην Ζαχάρω, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια με χωματουργικές εργασίες προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση.

Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα από σύγχρονα μηχανήματα, μικρά και μεγάλα, όπως φορτωτές, τσάπες, φορτηγά κ.α. καθώς και έμπειρους χειριστές, μπορούμε να εκτελέσουμε γρήγορα και οικονομικά οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες και μπορούμε να σας εγγυηθούμε σωστή συνεργασία με χαμηλό κόστος.

 


 

 
Έχοντας ενταχθεί τα τελευταία χρόνια στο δυναμικό μας και η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, ανταποκρίνεται άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στη Ζαχάρω, σε όλη την Ηλεία και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Στόχος μας είναι η άμεση και σωστή περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε και η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων τεχνικών εταιρειών, εργολάβων και ιδιωτών.
 

 

   
  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ  
Διαθέτουμε πλήρη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων:
  Εκσκαφείς
  3 Τσάπες Περιστρεφόμενες
  1 φορτωτάκι
  Bobcat
  JCB
  2 Φορτηγά ανατρεπόμενα
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ζαχάρω και όλη την Ηλεία.